Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Verasol Service

Beëindigde samenwerking met Verasol, wat voor een gevolgen heeft dit voor de Verasol klant van de terrasoverkappingsite? 

Tot voor een jaar geleden vondt u op onze website een uitgebreide collectie VeraSol overkappingen, VeraSol serres en VeraSol veranda’s. Meerdere jaren heeft de terrasoverkappingsite samengewerkt met het merk Verasol, hierdoor is een trouwe klantengroep van VeraSol ontstaan op onze terrasoverkappingsite. Onze klanten met een Verasol product wensen wij dan ook veel plezier met hun product. Echter, wanneer u problemen ervaart met uw Verasol overkapping, zullen wij de
service zoveel mogelijk verlenen als Buytenshuys, en niet als VeraSol. Wij hebben besloten dat wij afscheid nemen van het merk Verasol.  

Met vriendelijke groet,
Team Buytenshuys B.V. - Elburg

~ Einde bericht ~ 

Waarom een overkapping aan uw woning?

Een overkapping, veranda of serre is de ideale manier om uw woongenot het hele jaar door te vergroten. In voorjaar, zomer, herfst en winter kunt u met een terrasoverkapping, veranda of serre heerlijk genieten van het buitenleven.
Als het regent zit u onder een overkapping nog heerlijk droog en bij wind trekt u simpelweg de deuren van uw serre dicht om op een aangenamen manier buiten te beleven.
Uw kostbare tuinmebelen en kussens staan onder een veranda de hele winter droog. Omdat u uw tuinmeubelen niet hoeft op te bergen, ziet uw terras er de hele winter opgeruimd en gezellig uit en kunt u bij de eerste zon van het jaar weer zonder veel zwaar werk, heerlijk van het voorjaar genieten.
Een veranda of overkapping is een prachtige tussenstap tussen binnen en buiten, u heeft een droge overgang van buiten naar binnen.

Onderhoud

Wij leveren veranda’s in onderhoudsvrije materialen. U hoeft dus bijna geen tijd te verdoen aan schoonmaak- en schilderwerk, uw overkapping blijft er jarenlang uitzien als nieuw! 
Veranda’s worden speciaal op maat gemaakt, met de beste kwaliteit materialen.

Overkapping

Het meest geliefde plekje van uw huis en tuin is natuurlijk uw veranda, serre of overkapping. Wij produceren, assembleren en ontwikkelen Veranda's en Serres voor iedere woonwens.

Collectie producten

Op onze website vindt u de meest uitgebreide collectie overkappingen, serres en veranda's. Koop bij ons nu met 1e aankoop korting!
Klik op de home-button voor een compleet overzicht aan terrasoverkappingen

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding