Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Overkapping

Een overkapping is het verlengstukje tussen uw woonkamer en uw tuin. Een houten overkapping in de tuin is vaak het pronkstuk van de tuin. Gebruik een overkapping om er onder te genieten of gewoon om uw spullen droog te zetten, net wat u wilt. Onze overkappingen zijn van een goede kwaliteit dus u zult er lang plezier van hebben. Daarnaast kunt u een korting krijg op de meeste van onze overkappingen.

Overkappingen om te genieten

Een overkapping geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. Bij een regenbuitje bijvoorbeeld, kunt u nog heerlijk genieten in de tuin, onder een terras overkapping. Onze houten overkappingen zijn vaak snel leverbaar. Dit omdat wij veel houten overkappingen op voorraad hebben. Overkapping

Onze overkappingen hebben altijd een degelijke constructie

De overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst stabiele constructie. Uw overkapping is leverbaar in diverse afmetingen. Leverbaar in aluminium in alle mogelijke RAL kleuren, maar ook leverbaar in hout. Al onze overkappingen zijn uitermate duurzame producten. Wij hebben alleen topmerken voor ons grote segment geselecteerd.

Bouw overkapping specialist

Wij kunnen bijna alle overkappingen bouwen. U kiest zelf hoe u de bouw van uw overkapping wilt hebben. Wilt u een overkapping als bouwpakket hebben is dit mogelijk. Daarentegen monteren wij ook overkappingen. U kunt er voor kiezen om uw product op te komen halen bij ons. Ook het bezorgen van een overkapping is mogelijk en u kunt gewoon betalen bij de chauffeur. Het bedrag kunt u dan ook pinnen.
Overkappingen

Overkapping prijzen 

Onze overkappingen hebben altijd concurrerende prijzen. Vraag dus eerst voor de beste offerte voor uw overkapping. Bekijk vast ons assortiment overkappingen online!

Klik op onderstaande afbeelding van een overkapping voor het complete overzicht!overkappingen

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding